6 de maig del 2020

A subhasta una cançó inèdita de Paul i Ringo

La sala de subhastes anglesa Omega Auctions subhastarà el proper dia 19 de maig una cinta de casset amb el tema inèdit “Angel In Disguise”, composat per Paul McCartney i Ringo Starr i que havia de format part del disc Time Takes Time de Ringo l’any 1992.

Segons informa Omega Auctions al seu catàleg el casset conté una versió en baixa qualitat de la cançó, amb Paul McCartney cantant sobre piano i bateria i una versió completa o d'estudi cantada per Ringo Starr, i amb tots els instruments i veus d’acompanyament incorporats. La cinta inclou també una demo d’”Everyone Wins” cantada per Ringo i ja publicada.

La cinta va ser enviada al disc-joquei de ràdio Tony Prince per MPL amb la intenció que en fes una versió pop/rap i suggerís alguns noms per batejar el tema. S’inclou també al lot a subhastar la partitura del tema (atribuït a Paul McCartney), però no els drets d’autor. El preu de sortida és de 5.000 lliures esterlines (uns 5.700 euros) i s’estima que podria assolir un preu d’entre 10.000 i 20.000 lliures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada