9 d’abril del 2020

L'Orquesta Mondragón homenatja els Beatles


Javier Gurruchaga és un conegut fans dels Beatles en general i John  Lennon en particular. Amb la seva Orquesta Mondragón ha incorporat la seu repertori habitual algunes peces dels Beatles.
 
En un concert solidari va conèixer, l’any 2011, Julia Baird, germanatra de John Lennon, que va convidar el grup a participar el l’edició dels 2012 de la Beatles Week que se celebra a Liverpool. Era, a més, l’edició que recordava els 50 anys de la publicació del primer single del grup. La Mondragón va tocar al Cavern de Liverpool el dia 27 d’agost del 2012 en una actuació a les 11 de la nit i durant 45 minuts.
 
D’aquell viatge a Liverpool en van quedar un munt d’anècdotes i cançons. Ambdues queden reflectides al nou disc de l’Orquesta Mondragón, Liverpool Suite, que recull 13 versions de temes dels Beatles. Les anècdotes es recullen al llibret que acompanya el disc.
 
Liverpool Suite compta amb la col·laboració de músics i personatges com Michelle McCain, Nacho Campillo i Santiago Segura que es marca un Ob-la-di Ob-la-da a ritme de mariachi.
 
El tracklist de Liverpool Suite de l’Orquesta Mondragón és el següent:
 
Back In The USSR
Day Tripper
Oh Darling
Lady Madonna
Something
When I’m Sixty-Four
Norwegian Wood
Twist And Shout
I’ve Got A Feeling
Cold Turkey
I’m So Tired
Ob-la-di Ob-la-da
Revolution

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada