26 d’abril del 2020

Paul McCartney al concert solidari One World Together At Home


Paul McCartney va fer una emotiva presentació del tema Lady Madonna que va interpretar el concert especial One World: Together at Home de Global Citizen, el passat 18 d’abril, destinat a recaptar fons per a la lluita contra el COVID-19.

"Em plau formar part d'aquest programa que homenatja els veritables herois: els nostres treballadors sanitaris a tot el món", va dir McCartney abans de la seva actuació a casa seva.

"Com que aquesta pandèmia COVID-19 és una crisi global, tots hem d’ unir-nos per combatre-la a escala global. Diguem als nostres líders que necessitem que reforcin els sistemes d’atenció sanitària a tot el món per tal que una crisi com aquesta no es torni a produir. ”

McCartney va continuar: "La meva mare Mary va ser infermera i llevadora just després i durant la Segona Guerra Mundial, així que tinc molts pensaments per als metges, les infermeres i tot el personal mèdic que té cura de la nostra salut. T'estimem, gràcies".

A l'especial, presentat pels presentadors dels principals programes nocturns de la televisió americana com Stephen Colbert, Jimmy Kimmel i Jimmy Fallon, també hi van participar músics com Rolling Stones, Billie Eilish, Lady Gaga, Alicia Keys, Stevie Wonder, Celine Dion, Chris Martin, John Legend, LL Cool J, entre molts altres. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada